Letölthető anyagok szervezőknek

LOGÓK

A Nemzetközi Babahordozó Hét 2015 logója, bannerei és egyéb grafikái*

Az Ölbebaba logója teljes névvel*

FOTÓK

Az Ölbebaba fotógyűjteménye évről évre szebbnél szebb képekkel lesz gazdagabb köszönhetően Kálmán Melindának és újabban Zima Imrének. Ha szeretnétek egy-egy hordozós fényképpel színesebbé tenni programotokat, de nincs mivel, akkor itt lehetőségetek van válogatni az Ölbebaba albumaiban!

Fotóválogatás 2010**

Fotóválogatás 2011**

KIADVÁNYOK, CIKKEK

Az Ölbebaba működése során számos szakmai anyagot publikált. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat, melyek hozzájárulhatnak egy színvonalas rendezvény szervezéséhez.

Babahordozás – Alapvető információk leendő és gyakorló szülőknek***

Babahordozós szakmai segédanyagok**

Cikkek a babahordozásról egészségügyi szakembereknek**

A BWI ANYAGAI

A BWI honlapja ismét megújult. Minden információt megtaláltok (angol nyelven) az IBW 2015 oldalán.****

JOGI TUDNIVALÓK

*Figyelem! Új útmutató olvasható a Babywearing International oldalán IBW 2014 Resoruce Guide címmel!
Fordításunk egyelőre csak a csak a 2011-es szabályozásról van, mely szerint a Nemzetközi Babahordozó Hét logójának felhasználására vonatkozóan az alábbiakat ajánljuk figyelmetekbe:

Figyelem! A logó magyar verziójára ugyanazok a jogszabályi előírások vonatkoznak, mint a nemzetközi logóra!
Ha további jogi kérdéseitek vannak a Nemzetközi Babahordozó Hét logójának felhasználásáról, vegyétek fel a kapcsolatot a BWI-vel!

*Az Ölelés Babahordozó Egyesület (Ölbebaba) logója szintén jogvédett! Kizárólag reprezentatív célokra használható fel a következő célokból:

Ölbebaba logóval ellátott termékek csak az egyesület engedélyével forgalmazhatók. Ha kérdésetek van az Ölbebaba logó felhasználásával vagy az egyesülettel való együttműködéssel kapcsolatban, írjatok nekünk az info@olbebaba.hu vagy a szervezok@olbebaba.hu email címre!

**Kérjük, hogy tartsátok tiszteletben a szerzői jogokat! Minden egyes felhasználás során tüntessétek fel a szerző nevét (a fotósok nevét megtaláljátok a képaláírásokban, a cikkek szerzőit pedig az adott cikk végén), valamint az Ölbebaba teljes nevét (Ölelés Babahordozó Egyesület) vagy teljes névvel ellátott logóját! A fotókat tartalmi változtatás (vágás, effektek, stb.) nélkül, eredeti formájukban használjátok fel (az átméretezés természetesen megengedett), a cikkek felhasználásakor pedig kövessétek a hivatkozási szabályokat! A fotókat és cikkeket kizárólag a babahordozást népszerűsítő, non-profit célokra használjátok fel! A fotók és cikkek nem szolgálhatnak semmilyen kereskedelmi célt: nem jeleníthetők meg sem termékeken, sem termék vagy szolgáltatás reklámjában!

***Az Ölbebaba “Babahordozás” című kiadványának célja a népszerűsítés és ismeretterjesztés, ezért döntöttünk úgy, hogy ingyen letölthető kiadványként mindenki számára elérhetővé tesszük honlapunkon. Amikor nyomtatott formában terjesztjük füzetünket, csak annyi pénzt kérünk érte, amennyi az előállítás költségét fedezi, és számlát állítunk ki róla. Kérünk, Ti is tegyetek így! Kérjük továbbá, hogy az információs füzet felhasználásakor tartsátok tiszteletben a szerzői jogokat!

****A jogviták elkerülése érdekében a Babywearing International anyagainak felhasználása során kövessétek a BWI előírásait! Sajnos ezek az előírások nem mindig egyértelműek, ezért ha bizonytalanok vagytok, inkább vegyétek fel a kapcsolatot a BWI-vel!