A lehetőségek világa – fotópályázat

Dátum: 2011. 09. 26., 0 hozzászólás
Kategória: NBH

Neked hány hordozós fotó van a számítógépeden? És van köztük esetleg olyan, ami az idei Hét témáját, “A lehetőségek világát” mutatja be? Biztosan. Ha úgy gondolod, hogy kár a gépeden árválkodnia, inkább ideje lenne megmutatni országnak-világnak, töltsd fel az Ölbebaba Facebook oldalára!

A legjobb képeket a Babahordozó Héten a Kinoban egy rendhagyó kiállításon is szeretnénk megmutatni – hogy tényleg ország-világ láthassa.

Ha nem találsz hordozós-főzős, hordozós-teregetős, hordozós-túrázós, hordozós-tesós, stb. képet, de akad olyan bájos/cuki/művészi/stb. hordozós fotód, ami szerinted kiállításért kiált, akkor töltsd fel azt!

Feltölteni és a feltöltött képeket lájkolni is érdemes, ugyanis három szerencsés lájkoló, illetve a három legtöbb lájkot kapó kép gazdája is meglepetésben részesül a Héten.

A képek feltöltésére október 2-án éjfélig van lehetőség. A legjobb képekre szavazni október 12-ig éjfélig van lehetőséged.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Jogosultság

A pályázónak legalább 18 évesnek kell lennie.

Nevezés

A nevezett fotók színes vagy fekete-fehér digitális képek lehetnek. Egy pályázó több képpel is részt vehet a pályázaton.

Elfogadhatatlan tartalom

Obszcén, provokatív, sértő és máshogyan megkérdőjelezhető tartalmakat eltávolítjuk és nem vesszük figyelembe. A szervező fenntartja a jogot, hogy saját maga állapítsa meg, mit nevez nem megfelelő tartalomnak.

Szerzői jog

A fotókon csak olyan személyek szerepelhetnek, akik írásbeli hozzájárulásukat adták – kiskorú személy esetén törvényes képviselő – hogy a fénykép a pályázaton szerepelhet és a kiállításon is megjelenhet. Kizárólagosan saját tulajdonú fotóval lehet pályázni.

Felhasználás

A kép feltöltésével a pályázó elfogadja, hogy a beküldött fotó az Ölbebaba weboldalán ill. a Kino kávézóban rendezett kiállításon megjelenhet bármilyen pénzügyi vagy természetbeni ellentételezéstől függetlenül. Az Ölbebaba fenntartja a jogot, hogy kizárjon vagy töröljön képeket vagy pályázókat mindenféle előzetes felszólítás vagy indoklás nélkül.

Díjazás

Az Ölbebaba három nyertest hirdet a feltöltők között a legtöbb szavazatot kapott képek alapján. A nyerteseket a Facebookon keresztül értesítjük, a nyeremények személyesen vehetők át 2011. október 16-án a budapesti Lónyai Utcai Református Gimnáziumban rendezendő zárónapon.

Jogi nyilatkozat

Ezzel a pályázattal nincs semmiféle szponzorációs, adminisztrációs vagy egyéb kapcsolatban a Facebook. A részvétellel mentesíted a Facebookot bármiféle felelősség vagy kötelezettség alól a pályázattal kapcsolatban.

A kép feltöltésével a pályázó elfogadja az pályázat részvételi feltételeit.

És ahol mindezt megtalálod: http://www.facebook.com/event.php?eid=215452381852959

Tölts fel és szavazz Te is!

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szólj hozzá!

Név *

E-mail *

Honlap