Bemutatkozik a Babamosoly

Dátum: 2010. 09. 24., 0 hozzászólás
Kategória: NBH

A Babamosoly weboldal immáron negyedik éve elkötelezett népszerűsítője a babahordozásnak, méghozzá a helyes hordozóval történő babahordozásnak. Így számunkra nagyon fontos, hogy a hordozással kapcsolatos rendezvényeket segítsük.

Cégünk a természetes babaápolásra, gondozásra helyezi a hangsúlyt, amikor a termékeinket összeállítjuk. Előtérben a kötődő nevelés, valamint a babák gyermekek természetes fejlődésének segítése, igényeiknek kielégítése áll, mindamellett, hogy a szülők gyakorlati igényeit és kényelmi szempontjait is figyelembe vesszük.

Két fő termékcsoportunk van, a mosható pelenkák, valamint a hordozóeszközök, emellett kiegészítő termékek, mint a könyvek, babakelengye, játékok, stb.

A mosható pelenkák világa mára már igen kiszélesedett, rengeteg jobbnál jobb pelenkából válogathatunk, mindenki igénye, vágya, ízlése szerint. Honlapunkon és boltjainkban tanácsadással várjuk a kedves vásárlóinkat, bemutatókat tartunk, valamint előadásokon igyekszünk tudatosítani, miért is érdemes visszatérni a textilhez.

A hordozóeszközök választéka is egyre nagyobb Magyarországon is, a babamosoly.hu oldalon megtalálják mind a kendőrajongók, mind a sportosabb csatos hordozókat kedvelők, de az egyéb remek hordozóeszközöket keresők is a nekik megfelelő termékeket.

Az idén a babahordozó héten mutatjuk be a Close Parent cég legújabb hordozóit, a Close új generációs rugalmas hordozókendőit.

Várunk minden érdeklődőt az idei Hordozó Héten is kedvezményekkel, újdonságokkal! Egész héten keressetek bennünket a rendezvényen, ahol nem csak hordozókat, hanem pelenkákat, kiegészítőket, játékokat, könyveket is vásárolhattok!

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is támogatni tudjuk ezt a rendezvényt!

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szólj hozzá!

Név *

E-mail *

Honlap