Eger

Dátum: 2012. 10. 16., 0 hozzászólás
Kategória: NBH

Nemzetközi Babahordozó Hét Egerben

2012. október 8-12.

10.09-12.
Hordozós életképek kiállítás az EKMK FORRÁS GYIH-ban

10.08. Hétfő

16.00
Verpeléti Óvoda Petőfi út 17.
Hordozós előadás
Kada Éva babahordozó oktató előadása az ortopédiailag helyes hordozásról, és a megfefelő hordozóeszközökről.

10.09. Kedd

15.00
EKMK Bartakovics Béla Közösségi Ház előtt:
Rózsaszín szalagos séta
A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete, az Egri Kulturális és Művészeti Központ, több egri egyesülettel, alapítvánnyal és az ügyért tenni akaró egri nőkkel és férfiakkal közösen demonstrációt szervez a mellrák elleni küzdelem jegyében.
Programunkkal felhívjuk a figyelmet az emlőrák korai felismerésének fontosságára, a rák elleni küzdelemre, a mellrákos megbetegedések okozta tragédiákra.
15 órakor mozgósító séta a belvárosban

10.11. Csütörtök

10.00
EKMK Forrás GYIH 109-es terem:
Szokásos klubfoglakozásunkra szakértő vendéget hívtunk.
Héjja Nagy Kata: Kötődő nevelés = elkényeztetés?

Sokan félreértelmezik a kötődő nevelés alapelveit. A leggyakoribb tévedés az, hogy a kötődően nevelt gyermek önállótlan lesz, vagy el lesz kényeztetve, esetleg kezelhetetlen lesz. Valójában nem lehet elkényeztetni egy kisgyermeket pusztán valós szükségleteinek kielégítésével. Azonban azt is szem előtt kell tartani, hogy a kötődő nevelés nem azt jelenti, hogy mindent rá kell hagyni a gyermekre: az ésszerű korlátok, szabályok felállítása, elvárások megfogalmazása nagyon fontos az életkori sajátosságoknak megfelelően. Ez nem mindig könnyű. A beszélgetésben arról lesz szó, hogy milyen nehézségek, csapdák rejlenek a fegyelmezésben és annak hiányában, melyek az egyes életkorokhoz illeszkedő módszerek, a kötődő nevelés elveinek keretén belül.

10.12. Péntek

10.00
EKMK Forrás GYIH 109-es terem: Filmvetítés: szakértők a hordozásról,Most nem beszélünk, csak hallgatunk. 40 perces filmvetítés a hordozásról melyben szakemberek, gyakorló szülők nyilatkoznak. Pocakban belülhordozós anyukáinkat pocakfestésre várjuk. Testfestéket biztosítunk, ha van ismerősöd, aki festést vállal, szeretettel várjuk. 🙂

További részletek:

…és megérkezett a plakát!

Posted by Kada Éva on Freitag, 5. Oktober 2012

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szólj hozzá!

Név *

E-mail *

Honlap