Önkéntesek kerestetnek

Dátum: 2010. 08. 23., 0 hozzászólás
Kategória: NBH

Kedves Lelkes és Tettrekész Olvasók!

Ha szeretnétek aktívan is közreműködni a III. Nemzetközi Babahordozó Hét kesztyűgyári eseményeiben, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom! A szervezők maroknyi csapata önkénteseket keres a következő feladatok elvégzésére:

Hostess

A hostessek fogadják a Hét minden napján az érkezőket. Feladatuk annyi, hogy kezdés előtt fél órával felkészülnek a vendégek fogadására, felveszik legkedvesebb mosolyukat, no meg a kiosztásra váró kérdőíveket, és elfoglalják helyüket a bejáratnál, amit majd csak kezdés után kb. negyed órával hagynak el. Köszöntenek minden érkezőt, átadják a kérdőívet (megkérve őket, hogy mindenképp töltsék ki), és röviden elmondják, mi merre található.

Ruhatáros

A ruhatáros átveszi a beadásra kerülő ruhadarabokat (reményeink szerint ebből nem lesz sok, mert remek időnk lesz!) és babakocsikat, ellátja azokat a megfelelő azonosítóval, és megőrzi őket a tulajdonosok jelentkezéséig.

Kávéfőző-kínáló ember

A kávéfőző-kínáló önkéntesek a helyszínen rendelkezésre álló kávéfőző és kávé felhasználásával gondoskodnak az előadók és tanácsadók koffeinellátásáról.

Süteménybeszállító

A tavalyihoz hasonlóan az idei Héten is szeretnénk az előadókat és tanácsadókat házi süteményekkel vendégül látni. Ehhez szükségünk van minden nap egy tálca sós és egy tálca édes süteményre, amelynek az elkészítéséhez szeretnénk a dolgos kezű háziasszonyok, anyukák és nagyik segítségét kérni.

Sétavezető

Idén is lesznek közös séták a Blaha Lujza tértől a Kesztyűgyárig. A sétavezető dolga csak annyi, hogy megérkezik a találkozási pontra a rendezvények előtt bő fél órával, feltűnő megjelenésével felhívja magára a figyelmet, majd elvezeti az összegyűlt tömeget a rendezvény helyszínére. Szükség esetén megismétli a műveletet.

Ha megtetszett valamelyik feladat, és örömmel vállalkoznátok rá, jelentkezzetek nálunk! Gyerek nem akadály!:)

Aki a jelentkezéseket várja:
Fábián Henriette
onkentes@olbebaba.hu

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szólj hozzá!

Név *

E-mail *

Honlap