“Szívem csücske” rendezvények

Dátum: 2010. 10. 02., 0 hozzászólás
Kategória: NBH

Ahogy szerkesztettem a honlapot, és egyre-másra jöttek a különböző helyszínek, szervezők programjai, folyton találtam olyan csapatot, akik valamiért különösen megdobogtatták a szívemet. Ez a bejegyzés róluk szól.

Indításnak felsorolhatnám az összes határon túli rendezvényt, illetve miért is ne? Felsorolom: Csíkszereda, Marosvásárhely, Nagyvárad és Szatmárnémeti. Mindegyiküknek külön-külön végtelenül örültem! De szeretném közülük is kiemelni Nagyváradot, ahol kétnyelvű programot szerveztek! Fantasztikus! És mindezt két hölgy munkájának köszönhetjük: le a kalappal!

Aztán itt van Miskolc. Már szeptember közepén lezajlott náluk a “Parkolj és hordozz!” akció, de mégis csak a múlt héten váltak nagy kedvenceimmé, amikor is bejelentették, hogy nekik annyira bejött ez a hordozóhetezés, hogy újráznak, azaz még egy programot szerveznek októberre! Hajrá, Miskolc!

Végül, de nem utolsó sorban hadd szóljak Kőbányáról! Őket ugyan nem láthatjátok az oldalon, de a háttérben ők is dolgoznak, és velünk ünnepelnek. Még hónapokkal ezelőtt keresett meg az egyik főszervezőjük, hogy nagyon szeretne idén is létrehozni valamit, aztán valamivel később ismét írt egészen letörten, hogy sajnos a körülmények nem engedik, hogy megrendezzék az általuk megálmodott programot. Végül az utolsó pillanatokban ismét jelentkezett a jó hírrel, hogy ha kisebben is, de mégis csak lesz náluk is program a helyi baba-mama klubban. Az, hogy most mégsem látjátok őket itt, azért van, mert a helyszín biztosítója megijedt a honlap által biztosított “nagy nyilvánosságtól”, és attól tart, hogy ha túl nagy reklámot kap a program, nem fognak beférni a vendégek. (Hát ekkorára nőtte ki magát a Hordozó Hét!…) A lényeg, hogy ha híresztelés nélkül is, de ők is vannak, és szorítok, hogy szép napjuk legyen!

De hogy ne kivételezzek itt néhány rendezvénnyel, le kell írnom, hogy minden egyes programnak és szervező csapatnak nagyon-nagyon örülök, akár az Ölbebabához csatlakozva, akár önállóan vágott bele a szervezésbe! Szép Hetet mindnyájatoknak!

Bejegyezte: Zita

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szólj hozzá!

Név *

E-mail *

Honlap