Támogassa Ön is a Hetet!

Dátum: 2011. 08. 29., 0 hozzászólás
Kategória: NBH

Az Ölbebaba Egyesület ebben az évben is csatlakozik a Nemzetközi Babahordozó Hét programsorozatához.

A nemzetközi kiírásnak megfelelően 2011. október 10-16. között tartjuk a programokat országszerte.

Lényeges változás a tavalyi évhez képest, hogy Egyesületünk idén nem szervez egy egész hetes „központi” programsorozatot egy állandó budapesti helyszínen, csupán egy nyitó- és egy záróeseményt, egy egész héten át nyitva tartó fotókiállítást, és néhány rövidebb programot egy-egy fővárosi helyszínen. ( A tavalyi év során a helyi közösségek is nagyon színvonalas programsorozatot állítottak össze, számunkra viszont már vállalhatatlan teher lett egy teljes hét megszervezése, így jutottunk el erre az elhatározásra.) Idén tehát a nyitó- és zárónappal a Hétnek keretet adva azokat a kerületi, vidéki és határon túli szerveződéseket támogatjuk, segítjük, és fogjuk össze, akik vállalják, hogy az Egyesület színeiben, az általunk megadott feltételekhez igazodva kapcsolódnak a Héthez.

A programok színvonalas megszervezéséhez, a Hét meghirdetéséhez idén sem nélkülözhetjük a szponzori felajánlásokat, ezért arra kérjük Önöket, hogy támogassák a Babahordozó Hetet!

A szponzorálási lehetőségek felsorolása előtt szeretnénk tájékoztatni, hogy egyelőre még nincs minden programra lefoglalt helyszínünk.

A zárónap a vásárral a Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium (1092 Budapest, Kinizsi u. 1-7.) termeiben lesz. A megnyitónak és a fotókiállításnak pedig terveink szerint egy forgalmas kávézó/közösségi tér adna otthont.

Fontosnak tartjuk még megemlíteni, hogy mindenféle szponzori és vásári megjelenésre csak az aláírt megállapodás visszaérkezése és a felajánlott pénzösszeg beérkezése után van lehetőség! A helyek kiosztásánál, egyéni kívánságok esetén a pénz beérkezési sorrendje alapján fogunk eljárni.

Szponzorációs lehetőségek:

Legyenek szívesek, gondolják át a fenti ajánlatunkat, és – a nyomdai előkészületek miatt – minél előbb jelezzék támogatási szándékukat!

Felmerülő észrevételeiket, ötleteiket, megjegyzéseiket, kérdéseiket osszák meg velünk!

Válaszukat várja:
Toma Gáborné Ildikó
30/297-9318
tomaildi@olbebaba.hu

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szólj hozzá!

Név *

E-mail *

Honlap