Támogatások, felajánlások

Dátum: 2012. 09. 18., 0 hozzászólás
Kategória: NBH

Az utóbbi napokban több megkeresés is érkezett gyártóktól és forgalmazóktól, hogy szeretnének valamilyen formában részt venni a Nemzetközi Babahordozó Héten. Ahogy azt már korábban írtuk, idén az Ölbebaba nem rendez sem vásárt, sem tombolasorsolást, de abban örömmel segítünk, hogy a cégek, vállalkozók és a helyi szervezők egymásra találjanak. Ezért arra kérjük a különböző hordozóeszközök és más, a kötődő neveléssel és természetes babagondozással összeegyeztethető termékek gyártóit és forgalmazóit, hogy jelentkezzenek Kotnyek Orsolyánál az orsko@olbebaba.hu címen, és nevezzék meg azokat a régiókat vagy településeket, ahol szponzorként, árusítóként vagy tombolafelajánlóként szeretnének megjelenni, hogy továbbíthassuk a fővárosi, vidéki vagy határon túli szervezőknek! Az Ölbebaba által ajánlott programok szponzorainak megjelenést biztosítunk a www.babahordozohet.hu honlapon, az adott rendezvény támogatói között.

Az első felajánlás a Boglárka Műhelytől érkezett: ők szívesen tartanának kézműves foglalkozást Budapesten és Budapest környéki településeken, elsősorban délutánokon és hétvégén. Akinek felkeltette az érdeklődését az ajánlat, írjon nekünk az orsko@olbebaba.hu címre!

Reméljük, hamarosan újabb felajánlásokkal jelentkezhetünk! Figyeljétek honlapunkat, Facebook oldalunkat és postaládáitokat!

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy lehetőség van idén is az Ölbebaba programjának támogatására. Szponzoraink neve a honlapjukra mutató linkkel együtt összeghatártól függetlenül felkerül a www.babahordozohet.hu “Támogatók” oldalára. 5.000 Ft felett feltüntetjük logójukat (logó hiányában nevüket) a honlapjukra mutató linkkel együtt a www.babahordozohet.hu honlap oldalsó menüjében. Ha szeretnétek támogatni az Ölbebaba hordozóheti rendezvényét, írjatok nekünk az orsko@olbebaba.hu e-mail címre! A megállapodás menetének meggyorsítása érdekében leveletekben feltétlenül adjátok meg a következőket:

Továbbra is köszönettel fogadunk minden támogatást, mely az Ölelés Babahordozó Egyesület tevékenységét szolgálja. Szponzoraink nevét feltüntetjük a www.olbebaba.hu “Támogatóink” oldalán. Ezenfelül az egyesületnek adományozott hordozóeszközöket ellátjuk a felajánló nevével, a rendszeres használatnak köszönhetően állandó reklámot biztosítva számára. Számlaszámunk: 10701379-22704908-51100005 (CIB Bank). Ha kérdésetek van az Ölbebaba támogatásával kapcsolatban, keressetek meg minket az info@olbebaba.hu e-mail címen!

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szólj hozzá!

Név *

E-mail *

Honlap