Országos beharangozó 2012

Idén elsősorban a várandós édesanyákat szeretnénk megszólítani, ezért a Nemzetközi Babahordozó Hét 2012 beharangozóját a hazai szülészetek elé szervezzük.

2012. október 8-án 10:00-tól az ország több szülészete ill. várandósgondozó rendelése előtt hordozókendő-láncok és -alagutak fogják köszönteni az arra járó kismamákat, akiknek átadunk egy emléklapot is, melyben felhívjuk figyelmüket a Nemzetközi Babahordozó Hétre, illetve a babahordozás fontosságára.

A csapatok a Mamami fórumon szerveződnek. Várjuk a lelkes résztvevőket akár új, akár már meglévő helyszínekre!

Az Ölbebaba által megcélzott helyszín a SE I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika. Az útkarbantartás miatt előreláthatóan csak a Baross utca József körút felé eső szakaszán tudunk összegyűlni, illetve kisétálunk a Baross utca és a József körút sarkán lévő kisebb térre is. Kezdés 10:00-kor, gyülekezés 9:30-tól. Ide is várunk jelentkezőket, valamint itt állunk a sajtó rendelkezésére is.

Helyszínek és útvonalak:

(A lista folyamatosan frissül! Látogassatok vissza! Tegyetek Ti is hozzá!)

Az “Édesanya-köszöntő” emléklapot innen tudjátok letölteni, kinyomtatni (A/5, fekete-fehér). A (doc) fájl szerkeszthető, így a helyi szervezők bele tudják venni saját klubjuk elérhetőségét is. (Kérjük, hogy mást ne változtassatok meg a szóróanyagon!)